Gandula MamaRoo de 4 Moms

Ja estem a mitjans d’octubre i sembla que la calor ha marxat per no tornar, ara és quan els dies s’acurten, cada vegada és fosc més aviat i dona més mandra sortir a les tardes.  El problema és que als nens els hi agrada sortir a passejar, el moviment i cada dia no podem quedar-nos a casa, al sofà, mirant una peli tapadets amb una manteta, amb lo a gustet que s’està!

Però aquests dies que plou i fa fred no tenim més remei que quedar-nos a casa i als nens petits no entenen que no es pot sortir i es fiquen neguitosos i tenir-los als braços cansa quan portes una estona, és per això que la marca 4 Moms ha creat una gandula qubalanceo_mamarooe es mou sola!

La gandula MamaRoo de 4 Moms no es una gandula qualsevol, te 5 moviments diferents que els pots fer anar més a poc a poc o més de pressa amb 5 sorolls diferents com el de la pluja, el del mar, els sorolls del bosc… fins hi tot sorolls intrauterins! També pots ficar música del teu telèfon mòbil o Mp3.

A més te un mòbil a dalt que són tres pelpeluixosuixos que es poden treure i ficar fàcilment, que per una banda són en blanc i negre, per estimular la visió dels més petits, ja que quan són molt bebès no diferencien els colors, i per l’altra són de colorets, per quan siguin més grans i els puguin agafar amb les mans i jugar amb ells.

Està en dos models diferents, les multicolor, que tenen un teixit molt agradable al tacte i són molt divertides i la d’un sol color, gris o negre, ambdues molt fàcils de desmuntar i rentar.tots els color

Amb aquesta gandula t’assegures que el teu nadó estigui entretingut una bon a estona i et deixa lliure per poder passar una tarda d’hivern agradable a casa fent el que vulguis, o millor, no fent res i gaudint de la tranquil·litat.

Per tot això i molt més no pots deixar de conèixer aquest producte que trobaràs a Mon Ixilí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra