Els primers regals per al teu bebè son importants

Fer una llista de naixement és la manera més fàcil de que els vostres amics i familiars us regalin el que realment necessiteu pel vostre bebè.

Consulta'ns

Per qué fer la llista de naixement a Bebè Bonic?

Es còmode

De seguida que hagueu triat tots els productes els pujarem a la web i els vostres amics i familiars podran veure el que heu triat pel vostre bebè.

Es molt visual

Al accedir a la vostra llista podreu veure la fotografía de tots els productes de la llista i també els que encara queden per agafar i els que ja han comprat .

Es fàcil

Des de la web podran comprar els regals i pagar-los amb targeta, transferència o bizum.

Hola! Sóc l’Alícia

Fer les llistes de naixement amb Bebè Bonic es molt fàcil. Des de el primer moment us assessorarem per que només compreu aquells productes que realment fareu servir en el vostre dia a dia i us aconsellaré amb la meva experiència com a mare de dos nens per que la vostra experiència amb nosaltres sigui la millor possible.
Vull donar-vos solucions i ficar-vos-ho fàcil, passa’t per la botiga o truca’ns, tenim moltes coses que oferir-vos, i estarem encantats d’atendre’t.

www.bebebonic.com propietat de Alicia Muñoz, NIF 39894268D
Plaça de la Puríssima Sang 19, 43201 Reus (Tarragona) Telf.: +34 977 772 859 Política de privacidad

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.