The Diva Cup

Boneees! Coneixeu The Diva Cup?

Dons és una copa menstrual molt fàcil d’utilitzar i te’n oblidaràs dels tampons i les compreses.

No fa massa que sé de la seva existència però es veu que fa molt anys que hi són, i desprès de provar-la no puc estar més contenta amb la experiència. És molt fàcil de col·locar i de treure i no la notes gens. La pots portar fins a 10 o 12 hores consecutives i un cop la utilitzes la rentes bé i la pots tornar a utilitzar o la guardes per la propera vegada.The diva cup 2

S’adapta perfectament al teu cos i no hi ha risc d’embrutar-se. Tampoc fa gens d’olor perquè el flux menstrual només fa olor quan entra en contacte amb l’aire i com aquest mètode s’utilitza internament no ens hem de preocupar d’aquest tema!

Hi ha dos talles, la 1 per dones de menys de 30 que no hagin tingut cap part o la talla 2 per majors de 30 o que hagin tingut algún nen.

La veritat és que jo li veig molts avantatges a banda dels diners que t’estalvies, no contaminem tant el medi ambient amb compreses i tampons tan difícils de reciclar. Feu la prova! Us sorprendreu!   The diva cup 1

Ja sé que aquest producte no està massa relacionat amb el món del nadó però a vegades, les mames, no sabem on trobar certs productes per la higiene íntima i tot i que no és un tema que tracti massa, a Món Ixilí podràs trobar també discs de lactància, d’un sol ús o reciclables, roba íntima pre i post part i tot tipus de cremes per tenir cura del pit quan estàs alletant de la marca Medela, líder en el sector.

No dubtis en fer-me qualsevol consulta, estaré encantada de poder-te ajudar, o també pots llegir aquest enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra