The Diva Cup

Boneees! Coneixeu The Diva Cup?

Dons és una copa menstrual molt fàcil d’utilitzar i te’n oblidaràs dels tampons i les compreses.

No fa massa que sé de la seva existència però es veu que fa molt anys que hi són, i desprès de provar-la no puc estar més contenta amb la experiència. És molt fàcil de col·locar i de treure i no la notes gens. La pots portar fins a 10 o 12 hores consecutives i un cop la utilitzes la rentes bé i la pots tornar a utilitzar o la guardes per la propera vegada.The diva cup 2

S’adapta perfectament al teu cos i no hi ha risc d’embrutar-se. Tampoc fa gens d’olor perquè el flux menstrual només fa olor quan entra en contacte amb l’aire i com aquest mètode s’utilitza internament no ens hem de preocupar d’aquest tema!

Hi ha dos talles, la 1 per dones de menys de 30 que no hagin tingut cap part o la talla 2 per majors de 30 o que hagin tingut algún nen.

La veritat és que jo li veig molts avantatges a banda dels diners que t’estalvies, no contaminem tant el medi ambient amb compreses i tampons tan difícils de reciclar. Feu la prova! Us sorprendreu!   The diva cup 1

Ja sé que aquest producte no està massa relacionat amb el món del nadó però a vegades, les mames, no sabem on trobar certs productes per la higiene íntima i tot i que no és un tema que tracti massa, a Món Ixilí podràs trobar també discs de lactància, d’un sol ús o reciclables, roba íntima pre i post part i tot tipus de cremes per tenir cura del pit quan estàs alletant de la marca Medela, líder en el sector.

No dubtis en fer-me qualsevol consulta, estaré encantada de poder-te ajudar, o també pots llegir aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

  Accepto la política de privacitat

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.