Llistes de naixement

[page_header height=»190px» margin=»20px» type=»share» align=»center» bg=»15385″] [row] [col span=»9″ span__sm=»12″]

Benvinguts familiars i amics de les parelles que han pres la valent decisió d’augmentar la família en aquests temps tan difícils en els que estem.

Ells i el petit que aviat arribarà necessiten de tota l’ajuda que els hi puguem donar i és per això, per facilitar-los la feina, i de pas a vosaltres, que Bebè Bonic ha creat aquest espai a on podreu conèixer els productes que ells mateixos han triat i així poder saber que és el que necessiten. Si esteu lluny o simplement no us va bé passar per la botiga, podeu enviar-nos un e-mail a info@bebebonic.com amb el producte que heu triat per ells i us passarem un número de compte a on podreu fer la transferència i nosaltres ens encarregarem de fer-los-hi saber que heu estat vosaltres els que els hi heu regalat. Així de fàcil.

Clica damunt del nom de la parella que coneguis, posa el password i tria el que vols regalar.

[blog_posts style=»default» type=»row» col_spacing=»small» columns=»3″ columns__md=»1″ animate=»flipInY» cat=»165″ posts=»120″ show_date=»false» excerpt=»false» excerpt_length=»5″ comments=»false» image_height=»0%» image_width=»0″ text_size=»large» text_hover=»invert» text_bg=»rgb(160, 212, 205)»] [/col] [col span=»3″ span__sm=»12″] [block id=»19501″] [/col] [/row] [blog_posts style=»normal» type=»row» col_spacing=»small» columns=»3″ animate=»flipInY» cat=»2″ posts=»120″ show_date=»false» excerpt=»false» comments=»false» image_height=»0%» image_width=»0″ text_size=»large» text_hover=»invert» text_bg=»rgb(160, 212, 205)»]
Carrito de compra