Bressol Next2Me de CHICCO

bona

Primer dia de feina! Estem molt contents de poder començar a treballar, i el primer dia us vull parlar de la Minicuna Next2Me de Chicco. Un bressol que utilitza el collit com a mètode per dormir.
Us he de confessar que a mi no m’agradava massa la idea de dormir amb el bebè, de fet, quan algun amic em comentava que dormien amb el seu, pensava que s’equivocava o si més no que jo no ho faria. No obstant cadascú es lliure d’educar als seus fills com volen o com ells millor creguin. Poc a poc he anat canviant d’opinió arrel d’alguns llibres que m’han caigut a les mans, no només “Omple’m de petons” del Carlos González, que la veritat, quan me l’estava llegint, no hi estava massa d’acord amb la seva filosofia, de fet ho havia comentat amb alguns amics que tot just també el llegien alhora que jo, ara vist amb perspectiva i en global em queda un bon record del llibre tot i que no comparteixo les seves idees al 100%. Dons com comentava, vaig anar canviant d’opinió respecte al collit i quan va néixer el Martí vaig intentar no caure-hi. Les primeres nits intentava deixar-lo a dormir al seu llitet i el treia quan plorava i volia menjar, però sincerament, era incòmode, aixeca’t, treu-lo, després torna’l a deixar al bressol, i moltes vegades quan el deixava plorava, ja que ell també necessitava veure’ns!

descarga
Poc a poc el vaig anant deixant al nostre llit i la veritat és que tots dormim molt millor, gairebé no me’n adono que el nen està al llit i la por “d’aixafar-lo” no hi és. És curiós però el teu instint de mare et manté en una espècie de vigília i quasi no et mous del la mateixa posició en la que has anat a dormir. De moment la meva experiència es bona i crec que seguiré fent-ho fins que el nen tingui 3 o 4 mesos.
Per això penso que aquest nou bressol de Chicco pot ser una solució per els pares que tenen por de fer-li mal i no puguin dormir per les nits i per les mares que necessiten veure els seus fills i vulguin comoditat alhora d’alimentar-los. Funciona com un bressol normal però alhora pots enganxar-lo al teu llit amb uns ancoratges especials que porta, que fins hi tot s’adapta amb els llits amb calaixos,  baixar amb cremalleres un dels laterals i fer que el nen dormi al mateix nivell al que està el teu llit, ja que té 6 posicions diferents, d’aquesta manera facilites al nadó que s’ajusti als horaris de son i fas que el nen se senti segur, ja que dorm al teu costat. També enfortiu els vincles entre el nen i els pares. La veritat es que la meva experiència es molt bona ja que al menys el meu bebè te els horaris molt apresos, sap quan es de dia i quan es de nit, ja que a la nit només es desperta per menjar i després segueix dormint.

El lateral que té cremallera també disposa d’una malla per ventilar millor el bressol i perquè quan el nen ja dormi separat del llit dels pares aquests el puguin veure i el nen a ells. Està disponible en dos colors, gris i rosa fúcsia i la podreu trobar a Món Ixilí.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra